Good Company is letterlijk een goed gezelschap. Een goed gezelschap van ervaren adviseurs en experts.
Enthousiasme, inlevingsvermogen, een praktische aanpak en deskundigheid vormen de gemene deler.

 

Good Company Eleonoor HintzenELEONOOR HINTZEN
Inspirerend strateeg met decennialange MVO-kennis

Gelooft dat alleen als duurzaam denken geintegreerd is in de overall strategie bedrijven succesvol kunnen zijn. Op inspirerende wijze faciliteert ze strategievorming en neemt ze medewerkers mee om het onderdeel te maken van dagelijks werk. Haar decennialange kennis en ervaring zet ze om in praktische hedendaagse adviezen. Eleonoor is een analyticus die exact wil begrijpen hoe iets in elkaar zit. Of het nu gaat om bedrijfsprocessen of waarom je voor aardappelpuree het beste vastkokende aardappels kunt gebruiken.

Eleonoor werkte eerder bij The Body Shop en stond in 1993 aan de wieg van Good Company, het eerste mvo-adviesbureau in Nederland.

Spreker bij de Speakers Academy

linkedin-logo-square2

Good Company Annelies VlapANNELIES VLAP
Pragmatische creatieveling

Kan als geen ander het abstracte 'MVO' vertalen naar tastbare verwoording en verbeelding. Weet met scherpzinnige vragen snel door te dringen tot de kern en vanuit visie, missie en doelstellingen onderscheidende en vooral doeltreffende communicatie te ontwikkelen. Na een paar rondjes hardlopen in het Vondelpark zit haar hoofd vol met creatieve ideeën voor nieuwe concepten.

Werkte eerder bij communicatiebureaus als Winkelman & Van Hessen en Bex*communicatie en laat zich graag inspireren door goede gesprekken en alles wat ze om zich heen ziet.

linkedin-logo-square2

 

 

Good Company Petra van RijnPETRA VAN RIJN
Betrokken inspirator en analytische gedragsveranderaar

Heeft als doel mensen te laten stralen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kan als geen ander tot de kern komen van drijfveren en obstakels die mensen bewegen of juist belemmeren het thema in hun dagelijks werk op te pakken. Inspireert en creëert actie. Komt al lezend, wandelen of kokend tot nieuwe ideeën voor duurzame implementatie en gedragsverandering.

Was eerder bij Shell verantwoordelijk voor Social Investment en helpt met haar kennis en ervaring nu anderen vooruit op het duurzame pad.

linkedin-logo-square2

 

 

Contactgegevens

  • Zapp Office
  •         Bahialaan 100 (Brainpark III)
            3065 WC Rotterdam
  • Tel. +31 (0)6 28639661

linkedin-logo-square2twitter-logo-squareyoutube