Waarmee kan Good Company u helpen?

GoodCompany Werkwijze

Wij zijn aanjagers die de kennis die in een organisatie aanwezig is activeren en katalyseren. Want, waarom zou je betalen voor zaken die je zelf in huis hebt?

Aan de hand van ons eigen model, het ‘MVO vliegwiel’, mobiliseren wij mensen en zorgen we voor een aanpak die werkt. Gericht op het waarmaken van beloftes en verwachtingen. Bijvoorbeeld op het gebied van innovatie, regels en procedures. Maar ook op het gebied van waarden en bovenal gedrag. Daar is ons advies op gericht!

Wij creëren momentum voor verandering. Door kaders te scheppen, structuur aan te brengen en systemen te ontwikkelen. Alles samen met de medewerkers. Vanaf het eerste gesprek nemen wij mensen mee in de omwenteling naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Naast op ‘wat’, leggen wij sterke nadruk op ‘hoe’. Op kennisontwikkeling, coaching, inspiratie, uitdaging, reflectie en leiderschapsontwikkeling. In ons goede gezelschap bevinden zich experts met jarenlange ervaring en vaardigheden die alle verschillende facetten van het vliegwiel beslaan. Van ISO-certificering tot productinnovatie. Van medewerkersinspiratie en -activatie tot verslaglegging.

Alle factoren die er samen voor zorgen dat het MVO-vliegwiel steeds sneller en succesvoller draait en dat MVO in uw organisatie werkt.

Contactgegevens

  • Zapp Office
  •         Bahialaan 100 (Brainpark III)
            3065 WC Rotterdam
  • Tel. +31 (0)6 28639661

linkedin-logo-square2twitter-logo-squareyoutube