MASTERCLASS 'MVO MANAGER MET IMPACT
IN ROTTERDAM

Datum nader te bepalenInmiddels heeft het merendeel van de bedrijven oog voor MVO, veelal uitgewerkt in heldere doelen, al dan niet geïntegreerd in de overall strategie. Toch zijn de resultaten, zo leert de ervaring, niet altijd in verhouding tot de inspanning die de MVO manager levert. Deze trekt, duwt, enthousiasmeert, inspireert, leert en werkt zich in het zweet om als schaap met vijf poten de organisatie in beweging te krijgen.

Dit kan anders!
De verschillende rollen van de MVO Manager, zoals onderscheiden en beschreven door Carola Wijdoogen, Directeur Duurzaam Ondernemen bij NS, vormen voor veel MVO managers een Eureka moment.
Hetzelfde geldt voor het door Good Company ontwikkelde vliegwiel. Dat laat zien hoe de verschillende MVO-processen van een organisatie zich tot elkaar verhouden en hoe mensen zijn te mobiliseren en aan te zetten tot verandering. Door beide modellen te combineren helpt deze masterclass je om je werk als MVO manager in één dag in een helder perspectief te zetten én een impact plan te ontwikkelen.


"Er was sprake van een goede link tussen praktijk en concepten.

Ik kan aan de slag met een concreet stappen plan."


Simpele tools en praktische tips
Nadat je vertrouwd bent geraakt met de zeven rollen van de MVO manager en inzicht hebt in de fase waarin jouw organisatie zich bevindt, ga je je kennis omzetten in een praktisch plan om MVO zo te organiseren en structureren dat je optimaal resultaat zult bereiken. Aan het einde van de masterclass heb je dus een concreet actieplan om CSR (nog) beter te laten landen in de organisatie.


Doelgroep
Professionals die verantwoordelijk zijn voor MVO. Dat kunnen MVO managers zijn, maar ook MT-leden die MVO in portefeuille hebben.


"Zo waardevol om met gelijken van andere bedrijven te sparren en te overleggen! En het is duidelijk uit de rijkheid van voorbeelden dat Ginny en Eleonoor veel ervaring hebben.

Zeer inspirerend."


Praktisch
De masterclass wordt gehouden te Rotterdam, Bahialaan 100, duurt van 9:00-17:00 uur en wordt in maart 2018 weer gegeven.


Door wie?
De masterclass wordt gegeven door Eleonoor Hintzen en Ginny Nijman van Good Company. Eleonoor heeft 20 jaar ervaring in MVO, zowel bij grote bedrijven als in het MKB. Als psycholoog verdiepte zij zich in veranderkunde en volgde een Nima A en B-opleiding. Ginny Nijman is corporate coach. In haar werk combineert zij haar jarenlange ervaring als marketing- en innovatiemanager met de gedrevenheid om MVO te laten vliegen.


Kosten en inschrijven
De kosten bedragen € 595,00 (Bij aanmelding minimaal 6 weken tevoren Early Bird tarief 495,00). Deze masterclass is toegankelijk voor een beperkt aantal deelnemers. Inschrijven kan door een e-mail te sturen aan hintzen@goodcompany.nl of onderstaand formulier in te vullen en te versturen.


Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in, mail naar hintzen@goodcompany.nl of bel 06 28639661.
INSCHRIJVEN OF INFORMATIEWe reageren zo snel mogelijk.